“ Kadın kooperatifçiliği “ etkinliklerimize devam ediyoruz.

23 Aralık 2019

Bakanlığımız Esnaf, Sanatkar ve Kooperatif Genel Müdürlüğümüzün verdiği hedefler doğrultusunda,  Müdürlüğümüzün faaliyet planı kapsamında, “ Kadın kooperatifçiliği “ etkinliklerimize devam ediyoruz. Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılı içinde sadece bu konuda yaklaşık 15 konferans, seminer toplantı vb düzenlenmiştir.

Bu yıl içinde kurulan iki kadın kooperatifi ve kurulmak üzere olan iki ilçemizde iki Kadın kooperatifiyle birlikte dört Kadın kooperatifi bu toplantıların bir sonucudur.

Valimizin talimatları üzerine, İl Müdürlüğümüz ve Keskin Kaymakamlığı işbirliği ile Keskinli kadınlarımıza Kadın kooperatifçiliğini anlatmak üzere Genel Müdür Yrd  Sn.Alper Bozkurt ve Uzman Melike Davaslı hanımefendi  keskin ilçemizde bulunduk. Keskin ilçemizde Kadın kooperatifçiliği konulu etkili sunum için kendilerine  ve ilgisinden dolayı Keskin Kaymakamıza teşekkür ederim.

Ayrıca yaptığımız programlara destek ve taleplerimize olumlu cevap veren Genel Müdürümüz Sn. Necmettin Erkan beye teşekkürlerimi arz ederim.